No hi va haver gols, però sí un bon espectacle entre dos equips descarats, que van arriscar i apostar pel joc ofensiu per sumar els tres punts. El Palamós va debutar a casa esgarrapant un valuós punt davant el Sant Andreu.

Com va passar a Sabadell, en aquesta ocasió davant un dels conjunts cridats a ocupar una de les quatre primeres places, el Palamós va sortir amb quatre novetats a l'onze titular, Bayona, Ayala, Moha i Makaay. Els palamosins van sortir a buscar els tres punts sense por, jugant fins i tot els darrers minuts amb el central David Cano de davanter centre. Una mostra més de la valentia de Mármol a l'hora d'anar a buscar la victòria i no conformar-se amb l'empat. Un altre dels efectes positius del partit d'ahir va ser comprovar com el porter titular Bayona, va radiar a un gran nivell, com també ho va fer la setmana passada Aleix Manzano a la Nova Creu Alta, fent evident que Joan Mármol disposa de dos porters titulars. La primera victòria palamosina es resisteix però veient l'actitud i les arribades dels locals, els dos empats que acumulen aviat deixaren pas al primer triomf.

Ahir, sobretot a la primera meitat, els homes de Mármol es van mostrar molt superiors als barcelonins i amb accions de Makaay i Roger Matamala van estar a punt d'obrir la llauna. Els homes de Manolo Márquez també van disposar de bones ocasions durant el primer temps, com dues de consecutives del visitant Albert Yagüe, que va topar amb un sensacional Bayona.

A la segona meitat, la decoració del matx va canviar i els quadribarrats es van apoderar de la possessió de la pilota i durant mitja hora del segon temps, van collar de valent l'equip palamosí. Tot i això, els locals es van defensar amb ordre i gràcies això van arribar amb serioses opcions de victòria a les acaballes del duel. Ja en el temps afegit, un penal sobre Agi que el col·legiat no va voler veure i una ocasió molt clara de gol del davanter Coro, al minut 95, que va salvar en l'última instància el porter Iván Fuentes, van estar a punt de donar el primer triomf a la lliga en el debut del degà davant la seva afició. Sobre la polèmica acció del penal no xiulat a Agi, Mármol va afirmar a roda de premsa que "he vist un penal claríssim sobre Agi". Després d'iniciar la lliga amb dos empats, el Palamós buscarà la primera victòria de la temporada el proper diumenge a Barcelona, on l'entrenador del degà va afirmar que "el camp de la Montanyesa és dels tres més complicats de la categoria". A favor dels palamosins, els futbolistes ja no jugaran a la malmesa i antiga gespa artificial, ja que el club barceloní ha estrenat recentment una nova superfície. Després de molts mesos de lluita, l'equip de Barcelona va aconseguir que la nova alcaldessa de la ciutat donés el vistiplau al canvi de la superfície, que estrenarà amb tota probabilitat el Palamós. El partit es disputarà el proper diumenge, a les 12 del migdia, a Nou Barris i el degà hi arriba com a dotzè classificat amb dos punts, després dels empats davant Sabadell B i Sant Andreu. Per altra banda, la Montanyesa va guanyar el seu partit ahir al camp del Masnou (0-2) anotant el segon gol a l'últim minut del partit.