Avui es pot confirmar l'arribada del tan esperat davanter per l'Olot. L'equip garrotxí va esperar fins a l'últim dia del mercat de fitxatges per concretar els últims moviments que han de deixar la plantilla tancada. "Es tracta d'un davanter professional, que l'any passat va jugar a Segona Divisió A i que va rescindir contracte amb el seu club", va assegurar el secretari tècnic del club, David Comamala. El nom del jugador però encara no es va fer oficial ahir, ja que un cop rescindit amb el seu equip, i a l'estar lliure, va voler esgotar les seves opcions fins a mitjanit per intentar continuar a la categoria de plata. Si no ho va aconseguir, l'Olot estarà ben col·locat per incorporar-lo, tot i que el mercat s'hagi tancat, perquè constarà com a futbolista a l'atur.

"Intentarem fins a l'últim moment reforçar la davantera. Estem pendents d'això ja que el club té llicència per fitxar jugadors lliures", va recalcar Comamala. L'Olot és una molt bona opció pel jugador, que avui mateix podria firmar pel conjunt de la Garrotxa, tot i que "no som l'únic club que li va al darrere". Comamala va afirmar que el jugador "actúa de punta, no és davanter centre pur, sino que és un segon punta amb un perfil diferent a Uri Santos o Isma Traoré". Com a referent ofensiu l'Olot només comptarà amb Diego Sánchez, jugador que està lesionat i que "no arribarà per aquest cap de setmana. Esperem que si que pugui jugar d'aquí 10 dies". Amb la possible arribada d'aquest futbolista i la de Lluc Mora, l'equip de Rodri ja dóna la plantilla per tancada.

Àlex Campos, al Saragossa

El que si ha concretat el conjunt garrotxí és la sortida en forma de cessió del porter Àlex Campos. El jove jugador de 18 anys va arribar a Olot fa dues temporades procedent del Girona.

Aquesta pretemporada ha entrenat a les ordres de Rodri però el club vol que agafi minuts i disputi partits per poder créixer. El seu destí serà el Saragossa, on jugarà amb el juvenil de Divisió d'Honor. El conjunt olotí podria rebre a canvi una quantitat econòmica que per la cessió, que s'augmentaria si el Saragossa decideix fitxar-lo a final de temporada. Campos deixa la porteria de l'Olot ja només en mans dels dos porters que tindrà el primer equip: Wilfred i August Conesa.