El Barça perd catorze internacionals pels compromisos internacionals de la diferents seleccions. Luis Enrique comptarà aquests dies amb els porters Bravo i Masip, així com amb Sergi Roberto, Mathieu, Aleix Vidal, Sandro i Luis Suárez. Són baixa, per lesió, Alves, Douglas i Adriano. Han estat convocats per Vicente del Bosque Piqué, Bartra, Alba, Iniesta i Busquets. Espanya jugarà dos partits de la fase classificatòria per a l'Eurocopa del 2016. Un contra Eslovàquia (5 de setembre) i un altre (8 de setembre) a Macedònia.

Amb la selecció espanyola sub-21 hi anirà Munir, que jugarà demà contra Estònia. Rakitic jugarà amb Croàcia davant l'Azerbaidjan (dijous) i Noruega (6 setembre) i Arda Turan jugarà davant Letònia i Holanda. Thomas Vermaelen, formarà en dos partits de la classificació per a l'Eurocopa del 2016 davant Bòsnia Hercegovina i Xipre, mentre que l'alemany Ter Stegen estarà davant Polònia i Escòcia. Neymar i Rafinha, amb Brasil i Messi i Mascherano, amb Argentina, jugaran dos amistosos.

D'altra banda la junta va anunciar ahir que l'assemblea de compromissaris es farà el cap de setmana del 24/25 d'octubre coincidint amb la visita de l'Eibar.