El tècnic del F. C. Barcelona, Luis Enrique Martínez, va decidir donar dos dies de festa a la plantilla després de l'agònica victòria davant el Màlaga (1-0) al Camp Nou i no serà fins demà quan l'equip torni a la feina, ja sense els seus internacionals.

Vicente del Bosque ha convocat els defenses Gerard Piqué, Marc Bartra i Jordi Alba i els centrecampistes Andrés Iniesta i Sergio Busquets per als partits que Espanya disputarà contra Eslovàquia i Macedònia, classificatoris per l'Eurocopa del 2016.

El davanter Munir El Haddadi, en canvi ha estat cridat per Albert Celades, seleccionador sub-21, per enfrontar-se a Estònia.

De la seva banda, el migcampista Rafinha Alcantara s'estrenarà amb l'absoluta del Brasil, que també ha cridat al davanter Neymar da Silva, i Marc-André Ter Stegen, que torna a una convocatòria del combinat alemany.

També torna a una convocatòria amb Bèlgica, catorze mesos després, el defensa Thomas Vermaelen, l'heroi en el partit d'ahir davant el Màlaga en aconseguir el gol de la victòria.

El migcampista Arda Turan també ha acudit a la concentració de Turquia, on seguirà recuperant-se de l'esquinç de turmell que arrossega des de fa un mes.

Campiones de Catalunya

L'equip femení del Barça va proclamar-se ahir campió de la Copa Catalunya després de guanyar l'Espanyol a la final celebrada al Xevi Ramon de Vilassar de Mar. El conjunt blaugrana va fer-se amb el domini del partit des del primer minut, però una defensa molt ordenada per part de l'Espanyol, va aconseguir mantenir l'empat a zero al descans.

A la represa, les blaugrana van trobar el camí al gol als deu minuts, quan Ruth va aconseguir rematar de cap una centrada de còrner. Amb el gol el domini del Barça va anar creixent, però no van poder rematar el partit fins a manca de deu minuts pel final, quan Gemma Gil va aconseguir superar Irina Torrent i va sentenciar la victòria blaugrana.