El porter gironí de l'Espanyol Pau López va afirmar ahir que, amb vista als següents compromisos de Lliga, ha de millorar el seu rendiment i ser més decisiu del que ha estat fins ara amb el conjunt blanc-i-blau. "He d'exigir-me més. He d'aportar una mica més a l'equip", va reconèixer Pau, que va encaixar tres gols a El Madrigal el passat divendres, en la derrota de l'Espanyol davant el Vila-real (3-1).

El futbolista de Sant Esteve de Llémena va reconèixer que no pot "estar content" després del partit davant el conjunt de Castelló. "Em va anar regular. Ens van marcar tres gols en els tres tirs que ens van fer", va apuntar. El blanc-i-blau ha començat la temporada com a titular després de l'adéu de Kiko Casilla al Reial Madrid, aquest estiu, ja que Bardi, l'altre porter de l'equip, de moment no li discuteix la titularitat. D'altra banda, Pau va destacar el treball realitzat amb Tommy N'Kono, preparador de porters del club.

"Em cuida molt, sempre està al meu costat. Em dóna consells, quan toca, i també em em renya, segons l'ocasió. Estic molt agraït per tot el que m'ha ajudat en el moment més important de la meva carrera". El porter viu una etapa dolça, ja que va ser convocat amb la selecció espanyola sub-21. "Estic content. Sempre que et truca la selecció és un orgull. Aniré amb la millor intenció del món per ajudar el grup, disposat a gaudir de l'experiència, que és molt maca i em servirà molt com a jugador", va explicar.

A nivell col·lectiu, Pau López va lamentar la derrota de divendres contra el Vila-real, a El Madrigal, on el conjunt blanc-i-blau va estar per davant pràcticament tot el partit i va veure com al tram final de partit, el conjunt entrenat per Marcelino va aconseguir remuntar gràcies a dos gols de Bakambu i un altre de Soldado, que van aixecar el gol inicial de Caicedo. "L'equip va estar molt bé a la primera part, ells no sabien molt bé com atacar-nos. Però en el minut 87, gairebé en acabar el partit, hi va haver un desajust defensiu i ja ens van acabar matant", va dir.

El jugador espanyolista, finalment, va mantenir que la parada de la lliga pels partits de seleccions pot ser positiva. "Ens vindrà bé per preparar el partit contra el Reial Madrid i per estar amb la família els dies que quedin lliures. Aquest grup està demostrant que és un gran equip, tot i que encara és aviat i tot arribarà".