Tres gols de Javi Revert van donar la primera victòria de la temporada al Figueres davant l'Ascó, en un partit molt complet dels jugadors d'Eduardo Vílchez. Els empordanesos va realitzar una primera part per emmarcar. Molt sòlida en pràcticament tots els aspectes de joc i a més a més, creant suficients ocasions com per marxar als vestidors amb un resultat més ampli que el 2-0 que hi havia al marcador.

Al minut 1 de partit, Serramitja ja va avisar l'Ascó, vigent campió de la categoria. El xut del figuerenc, de falta directa, va sortir fregant el pal de la porteria de Sergio López. Poc després, Ritxi ho provava però el seu xut també sortia molt a prop del pal. Al minut 15, va arribar el primer gol del partit. José Ramon va cometre penal sobre Javi Revert i el mateix davanter va obrir el marcador. El bon joc del conjunt altempordanès va seguir a Vilatenim, que va ampliar distàncies al minut 33, quan després d'una excel·lent pressió de Quimo, va aconseguir fer-se amb la pilota i cedir-la finalment cap a Javi Revert, que va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

A la represa, va seguir la gran nit de Revert. Al minut 65, va completar el seu hat-trick per deixar molt encarrilat el partit davant un Ascó, que va veure com el Figueres va ser molt superior. Els figuerencs seguien dominant i Ritxi i Roger Brugué van tenir dues clares ocasions per ampliar encara més les diferències al marcador.

En el tram final del partit, els figuerencs van aconseguir adormir el partit per evitar ensurts visitants en els últims minuts, tot i que l'Ascó va enviar una pilota al pal. El proper diumenge, el conjunt d'Eduardo Vilchez visitarà el camp del Vilafranca, on examinarà el bon estat de forma demostrat ahir.