Primera relliscada de l'Espa?nyol a la Lliga. Si la setmana passada un matiner gol de Salva Sevilla va ser suficient per encetar el curs amb bon peu (1-0 contra el Getafe), marcar ahir ben aviat no li va servir de res al conjunt blanc-i-blau, que va tornar de buit cap a casa a causa de la reacció del Vila-real, que va reaccionar a la segona meitat gràcies a Roberto Soldado i Cédric Bakambu.

L'Espanyol es va avançar molt aviat al marcador. Corria el minut 5 de joc quan Gerard Moreno es va inventar una genial passada interior per Caicedo, que va regatejar a Areola i va marcar a porta buida. Els catalans es van aprofitar de la inferioritat numèrica del seu rival, que estava jugant amb un menys pel fet que el defensa central Víctor Ruiz estava sent atès a la banda amb un tall a la cara.

El Vila-real va intentar reaccionar i es va acostar al gol per mitjà d'un cop de cap de Leonardo Carrilho Baptistão i una combinació entre Nahuel i Mario, però tots dos intents es van anar per sobre de la porteria defensada per Pau López.

A la segona part la tònica no va canviar i els blanc-i-blaus haurien pogut sentenciar en dues ocasions consecutives:?Gerard Moreno es va topar amb Areola i després Víctor Álvarez va estavellar la seva pilota al travesser.

L'entrada de Samuel i, sobretot, de Bakambu, va donar resultats per als de casa, que van capgirar el marcador en els últims 25 minuts. Soldado va collir una pilota a l'aire i va empalar per fer l'empat davant la passivitat de la defensa. El panorama va canviar i llavors va arribar el recital de Bakambu, que marcaria fins a dos gols més per fer realitat la remuntada i per certificar la primera derrota de l'Espanyol aquesta temporada.