El Sant Pere Pescador ha quedat eliminat, aquest divendres al vespre a Vilassar de Mar, a mans del Barça a les semifinals de la Copa Catalunya femenina. El conjunt que entrena Joan Pont, que milita a Preferent, ha cedit 8-0 davant el vigent campió de Primera Divisió, equip de Lliga de Campions i que compta amb cinc jugadores que han disputat recentment el Mundial. D´aquesta manera, les groc-i-negres es desperten del somni de la Copa després de deixar enrere el Santa Eugènia, el Camp Clar i el Fontsanta-Fatjó.

El favoritisme de les blaugranes va quedar clar des d´un bon inici i a la mitja hora de joc el marcador era de 3-0. No obstant això, les altempordanesos van plantar cara en tot moment i fins i tot van poder escurçar distàncies amb 2-0 amb un xut de falta de Cristina Pont que va topar contra la part alta del travesser. El Barça, com era d´esperar, va gaudir de més ocasions per ampliar el marcador abans del descans: va estavellar dues pilotes al pal i la portera Fatu, fitxada pel Sant Pere aquest estiu procedent del Cabanes, va evitar-ne amb aturades de mèrit.

La segona part, va tenir poca història i el conjunt de Xavi Llorens va anotar cinc gols més. Ara, el Sant Pere ja pot centrar-se en la lliga de Preferent (tercera categoria), que donarà el tret de sortida el pròxim 20 de setembre. Fatu (Cabanes), Paula González (Santa Eugènia), Júlia Santiago (Pontenc), Ceci Llopart (Llers juvenil) i Sara Garcia (l´Escala infantil masculí) són les cares noves de les costaneres per aquesta temporada.

BARÇA: Laura Ràfols, Marta Torrejón, Ane Bergara, Ruth Garcia, Melanie Serrano, Marta Unzué, Patri Guijarro, Alèxia Putellas, Bàrbara Latorre, Irene Del Río i Olga Garcia. També van jugar Sandra Paños, Esther Romero, Aitana Bonmatí, Gemma Gili, Cristina Baudet, Sandra Hernández i Nerea Valeriano.

SANT PERE: Fatu Boiro, Mireia Pont, Trini Gallegos, Sara Garcia, Paula Denis, Queralt Frigola, Tània Martínez, Andrea Jacas, Taïs Garcia, Cristina Pont i Sílvia Masferrer. També van jugar Ceci Llopart, Fani Jordan, Berta Mateos, Cynthia Blanco, Mimi Aparicio, Júlia Santiago i Andrea Mateos.

ÀRBITRE: Muñoz De Giovanbattis.

GOLS: 1-0, Bàrbara (8´); 2-0, Patri (13´); 3-0, Olga (31´); 4-0, Sandra Hernández (48´); 5-0, Gemma (50´); 6-0, Patri (61´); 7-0, Sandra Hernández (68´); 8-0, Bàrbara (83´).

INCIDÈNCIES: 500 espectadors al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar per a presenciar el primer partit de semifinals de la Copa Catalunya femenina. Posteriorment han jugat Espanyol i Levante Las Planas.