L´11 de juliol es va encetar la programació d´activitats esportives i de fitness de la platja, amb el I torneig de rugbi 7 a la platja. Des de llavors, prop de 4.000 persones de totes les edats han pogut gaudir d´activitats esportives a la platja gran d´Empuriabrava de forma gratuïta.

D´aquesta temporada cal destacar l´augment del nombre d´activitats i de participants, sobretot a les activitats del matí i molt especialment a l´activitat de zumba que es feia els dilluns, dimarts i dijous a les 11 h. El box fit del gimnàs club nàutic també ha tingut molt bona acollida, juntament amb la dansa del ventre i el qigong a primera hora del matí.

Pel que fa els torneigs esportius, els de futbol, volei i handbol que s´organitzaven sobre la sorra han tingut molt bona acollida, una mica menys participatius han estat els bàsquet 3×3 a la pista del passeig marítim que s´organitzaven els divendres a la tarda

Referent a les activitats extres i de caps de setmana, cal destacar la trobada de casals que un any més va aplegar el dia del Carme més de 200 infants i adolescents dels diferents casals del municipi que van gaudir d´activitats molt variades com ara la vela, el caiac o l´inflable aquàtic; i la festa urbana que també es va celebrar en el marc de les festes del Carme i que va portar molt de públic a la platja d´Empuriabrava.

Tanmateix, per primer any l´equip d´Empuriabrava Sport ha organitzat els caps de setmana dos torneigs de volei platja (3×3 i 2×2) i un rugbi 7 en col·laboració amb el Club Rugbi Navata que fou un èxit d´organització. El futbol platja per segon any consecutiu no es va poder realitzar per manca d´inscripcions.

Finalment destacar les moltes col·laboracions d´establiments locals que han aportat premis i obsequis fent augmentar la qualitat de les activitats i torneigs proposats per Empuriabrava Sports. Moltes gràcies a les empreses Sportzone, Windoor-Túnel del Vent, Wave Club, Skydive Empuriabrava, Supermercats Eurospar - Hiperplaça, Restaurant El Churrasco, Síkim lounge bar, Restaurant el Racó del Comte, Apartament Comte d´Empúries, Restaurant Dolce Vita - Il Sapori d´Itàlia, Immoplaza Spain, Aquammar, Xiringuito X, i també a les entitats locals Club Bàsquet Castelló, Bar Lions, Handbol Esplais, Escola Municipal de vela i a la revista digital The Club Stage, el Consell Esportiu i la Diputació de Girona.