El Manchester United no va fallar i va certificar la seva classificació per a la fase de grups de la Lliga de Campions, després de tornar-se a imposar, en aquesta ocasió per 0-4, al Bruges en una jornada en la qual tampoc van defraudar el Bayer Leverkusen i el CSKA de Moscou, que van aconseguir un lloc entre els 32 millors equips del continent. Una Lliga de Campions que tindrà per primera vegada en la seva història amb un conjunt kazakh, l'Astana, que va fer fora de la competició l'Apoel Nicòsia, quartfinalista el 2012, després de fer valer l'1-0 de l'anada i empatar ahir (1- 1) a Xipre amb un gol del serbi Nemanja Maksimovic als 84 minuts.

Igualment amb patiment es va classificar el BATE Borisov bielorús, un habitual en les darreres edicions, que va segellar el pas a la fase de grups gràcies al valor doble dels gols en camp contrari, després de perdre per 2-1 davant un Partizan de Belgrad, al qual va derrotar per 1-0 a l'anada.

El Bayer Leverkusen va remuntar l'1-0 advers que va encaixar a l'anada en vèncer per 3-0 una Lazio que va acabar amb un home menys.