El València va aconseguir el seu gran objectiu de classificar-se per a la fase final de la Lliga de Campions, tot i perdre per 2-1 a Mònaco, una classificació que a més suposa una fita històrica per al futbol espanyol, que és el primer que compta amb cinc equips en la història de la màxima competició continental.

El València va anar de més a menys i encara que el partit se li va posar aviat de cara amb el primerenc gol de Negredo, al final va haver de patir i molt per evitar que l'equip de Montecarlo aconseguís portar el partit a la pròrroga.

El segon gol dels locals quan quedava un quart d'hora pel final va posar emoció a l'eliminatòria, ja que un nou gol del Mònaco forçava la pròrroga. Els locals van imposar la seva millor condició física i van tancar al seu camp el València, que incapaç de posar pausa al xoc va patir de valent per defensar una renda que finalment li va permetre aconseguir una agònica classificació.

En els altres partits del dia, el Dinamo de Zagreb va derrotar el Skënderbeu (4-1), el Malmoe va superar el Celtic (2-0), el Maccabi Tel-Aviv va empatar amb el Basilea (1-1) i el Shakhtar Donetsk va empatar amb el Rapid de Viena (2-2). Dinamo de Zagreb, Malmoe, Maccabi?Tel-Aviv i Skatkhtar Donetsk seran a la fase de grups.