Piqué va assegurar ahir durant un acte publicitari que els àrbitres «no seran els culpables» si el Barça no guanya la present edició de la lliga espanyola. El defensa del conjunt blaugrana va confiar en la total imparcialitat dels col·legiats tot just uns dies després de la seva polèmica expulsió en la tornada de la Supercopa d'Espanya davant l'Athletic, que li va suposar quatre partits de sanció.

No obstant això, la ironia es feia entreveure en les paraules de Gerard Piqué. Va afirmar que confiava «al cent per cent» en els àrbitres , sobretot centrant les mirades en els partits que disputin el Barça i el Madrid. Durant l'acte publicitari d'una gira europea de póker, on també hi va participar Neymar, Piqué tambe va afirmar que «el club està treballant per intentar reduir la sanció». El jugador ja es va perdre el primer partit de lliga davant l'Athletic i, si no hi ha rebaixa per part del Comité, també es perdrà els partits davant el Màlaga, l'Atlètic de Madrid i el Llevant.

Les paraules sobre els àrbitres no van anar a més, ja que el mateix Gerard Piqué sap que com més en parli, més el poden perseguir. Va tenir temps de tractar tota l'actualitat blaugrana, que passa per la patida primera victòria en lliga davant l'Athletic. «Guanyar els primers partits de Lliga sempre és difícil, sobretot per l'estat físic. La victòria a San Mamés té molt mèrit». Piqué, que assegura que és «molt complicat veure els partits des de la grada» i va afirmar que «dir que no tenim recursos per suplir les baixes és negatiu per l'equip». Un dels exemples és Sergi Roberto, que va sortir d'urgència al lateral dret per culpa de la inoportuna lesió de Dani Alves, i ho va fer de meravella. «En Sergi va demostrar que té nivell», va subratllar.

Caps de sèrie a Europa

De tots els equips d'Europa, el Barça és el que més vegades ha estat en el primer bombo del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions, un total de quinze cops, des que el torneig va passar a tenir 32 equips en la temporada 1999-00. Des d'aleshores, el conjunt blaugrana només ha faltat en una ocasió en el bombo dels favorits (en la temporada 2003-04), i demà tornarà a ser-hi en el sorteig que se celebrarà a Montecarlo. Els altres caps de sèrie del sorteig de demà seran el Chelsea, el Bayern, el Benfica, el Juventus, el PSG, el PSV i el Zenit.