Pedro Rodríguez, l'heroi de la Supercopa europea que va aconseguir el Barcelona i un dels jugadors que més títols han aconseguit amb la samarreta blaugrana, va viure ahir el seu debut somiat amb el Chelsea, la seva llar des d'aquesta passada setmana. Jose Mourinho, un dels principals valedors del seu fitxatge, va apostar cegament pel canari, que va formar part de l'onze titular d'un equip, el blue, que encara no coneixia la victòria a la Premier.

Pedro va aportar velocitat, sacrifici, solidaritat, verticalitat i també va tenir punteria de cara a porta. En la seva primera aportació clarament ofensiva, va enviar un xut que es va colar a la porteria del West Bromwich Albion: gol. Minuts després, el futbolista va aportar un altre granet de sorra amb una acció que va ser rematada per Diego Costa, que va situar el 0-2 a l'electrònic. El Chelsea va haver de patir al final, tot i que va acabar guanyant el partit per la mínima: 2-3. Pedro va marcar, va assistir i també va ser designat com el millor jugador del partit en un debut somiat.

Sense temps per pair-lo, el davanter es desplaçarà avui mateix cap a Barcelona per acomiadar-se dels seus antics companys al vestidor del Camp Nou després de la seva fugaç marxa cap a Anglaterra.