Figueres i Cerdanyola tornaran a veure's les cares una setmana després que els empordanesos eliminessin els vallesans de la Copa Catalunya (1-0 a Vilatenim). Aquest cop el partit es preveu molt diferent: el partit obrirà la Lliga de Tercera i hi haurà un canvi d'escenari, ja que seran els d'Edu Vílchez que visitaran el Cerdanyola, que té un camp de dimensions més reduïdes.

El tècnic del Figueres veu el seu equip preparat per al debut a la competició de la regularitat i considera que "tenim un bon equilibri entre defensa i davantera. Creem ocasions tot i marca poc, però tampoc ens marquen massa a nosaltres". De cara al partit, però, Vílchez no podrà disposar de Bonaventura, lesionat, mentre que Serramitja, que ha estat dubte per molèsties ha aconseguit recuperar-se i entrarà a la convocatòria.

El duel es disputarà aquesta tarda, a les set, a l'estadi Municipal Les Fontetes, un camp de dimensions més reduïdes que Vilatenim. Vílchez va comentar que "tenim la sort de jugar 19 partits en un camp que ens encanta; als altres ens hi haurem d'adaptar".