Un gol d'Alfaro a dos minuts del final ha frustrat l'estrena de l'Olot en la seva tercera temporada seguida a Segona B. L'equip de Rodri, com a mínim, aconseguia salvar un punt (1-1) contra un dels favorits per l'ascens fins que un desajustament defensiu ha acabat donant la victòria als visitants (1-2). I això que el partit s'havia posat de cara als garrotxins perquè des del minut 15 l'Alcoià jugava amb 10 per l'expulsió de De Dios

. Tot i la superioritat númerica, just al límit del descans l'Alcoià ha fet el 0-1. A la represa, Gato ha empatat (1-1) als 58 minuts i quan l'Olot buscava el triomf també s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Jose. Amb 10 contra 10, Alfaro ha decidit a dos minuts del final.