El davanter del Barcelona, Pedro Rodríguez, ha viatjat a Londres per tancar el seu fitxatge pel Chelsea, equip amb el que podria passar revisió mèdica avui mateix i ser presentat demà com a nou jugador dels 'blues'.

Segons ha avançat el diari Marca, el club anglès hauria acordat amb el Barça pagar 28 milions d'euros més altres 2 en incentius pel traspàs del jugador, que ha estat autoritzat pel club català a viatjar a la capital anglesa, tota vegada que ha donat el vistiplau a l'operació.

L'encara punta blaugrana fa setmanes que esperava una solució a la seva demanda, la de ser traspassat a la Premier League a la recerca de més minuts, ja que el trident format per Messi, Neymar i Luis Suárez li ha tancat les portes de la titularitat des de la temporada passada.

Dilluns passat, Ed Woodward, vicepresident esportiu del Manchester United, va estar a la capital catalana per negociar el fitxatge de Pedro, però l'oferta de 25 milions d'euros dels diables vermells va ser considerada insuficient per l'entitat blaugrana.

El Barcelona, ??que fa setmanes que va taxar públicament el punta canari en 30 milions d'euros tampoc estava d'acord amb les condicions de pagament que oferia el United.

L'entrada en escena del Chelsea i la seva predisposició a acceptar la demanda econòmica del Barça ha acabat per convèncer també al davanter, que en unes hores podria convertir-se en un jugador més de l'equip que dirigeix ??Jose Mourinho.