El València va aconseguir guanyar per 3-1 el Mònaco i manté intectes les seves opcions de ser a la Lliga de Campions, després d'un partit d'anada en què el seu rival va ser superior fins al descans, però en què els locals van saber aprofitar el seu encert de cara a porta i sobretot, la seva millora en el segon temps.

Tot i el gol inicial de l'equip local, la primera part va ser controlada pel Mònaco, que no va marcar fins al començament de la represa, poc abans que arribés el 2-1 i que el València, després de l'entrada de Piatti i Javi Fuego, millorés respecte al primer període per aconseguir el 3-1 gràcies a Feghouli. No va ser capaç l'equip del portuguès Nuno Espirito Santo de mantenir la porteria a zero, com pretenia, però va fer tres gols que li donen avantatge de cara a la tornada.

El partit va començar amb l'1-0 marcat per Rodrigo en la primera oportunitat valencianista. A partir d'aquesta jugada, registrada al quart minut de joc, el conjunt visitant es va apoderar de la pilota i va fer un xut al pal.

A la represa, el Mònaco va aconseguir empatar en la seva primera aproximació a la porteria local, moment a partir del qual el partit es va igualar. El duel va quedar finalment decidit per l'eficàcia de cara a porta que va mostrar el València.