La segona edició del Torneig Tramuntana de bàsquet tindrà lloc el cap de setmana del 12 i 13 de setembre a Roses. Es tracta d’un torneig de bàsquet entre equips sèniors de l’Alt Empordà que va néixer l’any passat a Llançà amb la participació només de nois i que enguany comptarà, també, amb un torneig femení. A la primera edició, el convidat per quadrar els grups va ser el Torroella de Montgrí i aquesta vegada el conjunt forà serà el filial del Toulouges francès, amb un nivell similar al que hi ha a Segona Catalana. La resta de set equips masculins que seran en el Torneig Tramuntana són els següents: L’Escala (Segona Catalana), Grifeu Llançà, Adepaf -campió de la primera edició-, Vilafant (Tercera Catalana), Castelló, Escolàpies (Tercera Territorial) i el sots25 del Roses, club que no té sènior.

Pel que fa als equips femenins, n’hi hauran quatre: Roses (Segona Catalana), Adepaf, l’Escala i Vilafant (Tercera Catalana).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.