Després d’una temporada complicada, en la qual fins a la penúltima jornada no va aconseguir la permanència, el Base Roses té com a principal objectiu mantenir-se a Segona Catalana un any més. El conjunt rosinc va tornar als entrenaments el passat dia 4 i des de llavors ha disputat tres partits amistosos. En el primer va rebre al Perpinyà, partit que va acabar 4-4 després d’anar fins a tres cops per darrere en el marcador, en el segon al Llançà, on després d’anar perdent 0-2 al descans va aconseguir guanyar 3-2, i en el tercer va visitar el Marca de l’Ham, partit que també va aconseguir igualar (1-1) després de començar perdent.

L’equip, novament dirigit per Jose Santos -sisena temporada a la banqueta de La Vinyassa-, intentarà no patir tant com l’any passat amb una plantilla sense gaires cares noves. Només Raül Blanco ha fet el salt del juvenil al primer equip i a més han arribat Frank Caballero -després de tota una vida a l’AE Roses- i el porter Ricard López (Torroella). S’espera l’arribada d’un segon porter, ja que ni Pau Carrión ni Juan Carlos Caballero seguiran. Pel que fa a les baixes, també s’hi afegeix Isaac Serra, fitxat pel Vilamalla, i Alberto Rodriguez, que marxa al Sant Gregori. D’aquesta manera, el Base aposta pel continuisme, un mateix grup que ja porta uns quants anys junts i es coneixen a la perfecció. Per aquest motiu, els seus fitxatges més importants han estat les renovacions que han fet que el bloc no es trenqui.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.