Una, dues i tres jornades d'una tacada. La Lliga de Futbol Professional (LFP) va fer ahir els deures en publicar els horaris de fins a tres jornades de la Lliga BBVA, una d'intersetmanal, que pràcticament s'encadenaran des del 18 de setembre fins el dia 27 del mateix mes. D'aquesta manera, Barça i Espanyol ja coneixen tots els dies i les hores dels partits que hauran de disputar al llarg d'aquest proper mes i mig de competició.

En la quarta jornada, l'equip blanc-i-blau visitarà Anoeta el dissabte 19 de setembre a partir de les 10 de la nit, mentre que els blaugrana s'encarregaran de cloure el cap de setmana rebent el Llevant al Camp Nou el diumenge dia 20 a partir de dos quarts de 9 del vespre. Quasi sense temps per a respirar arribar la cinquena jornada. Serà l'Espanyol el primer en jugar:?ho farà el dimarts 22 de setembre al Power8 Stadium amb el València a partir de les 8. Un dia més tard, el dimecres 23, el Barça jugarà al camp del Celta de Vigo a la mateixa hora (les 20.00).

Aquella mateixa setmana també es jugarà la sisena jornada. Els de Luis Enrique, en aquesta ocasió, s'enfrontaran a casa amb el Las Palmas el dissabte 26 de setembre a partir de les 4 de la tarda. L'Espanyol, de la seva banda, jugarà a Riazor el diumenge també a les 4.