L'Olot transmet confiança. Fa bona pinta. Si la setmana passada va aconseguir igualar un 0-2 al Girona per acabar enduent-se als penals el Trofeu Aigües de Sant Aniol, ahir els de Rodri també van salvar una igualada contra un altre rival de Segona A, en aquest cas, el Nàstic. Els tarragonins es van avançar ben d'hora, amb un gol d'Emaná després de pentinar un còrner al primer pal. L'Olot, tot i veure's per darrera, va agafar el domini del duel, sense encert rematador fins que a la segona part Marcel va fer l'1-1 rebent una excel·lent assistència de Gato per la banda. La jornada solidària amb Càritas Garrotxa va dur al Municipal gairebé un miler d'espectadors.

L'equip de Rodri està preparat per iniciar la lliga de Segona B. Diumenge rep l'Alcoià a casa. Ahir els garrotxins ja van presentar un onze que es pot acostar molt al que Rodri situï en l'estrena del campionat. I va funcionar amb prou garanties. Wilfred, a la porteria, va tenir un parell d'intervencions molt lluïdes, i en l'aspecte ofensiu Gato i Sana van crear força perill. El ritme del partit va decaure a mesura que avançava la segona part, però va ser en aquest tram final que els locals van tenir les millors ocasions per acabar enduent-se el triomf. Primer Blázquez i després osma Traoré van obligar el porter gran Reina a multiplicar-se per evitar que es tornés a moure el marcador. Amb el Nàstic va jugar de titular l'exjugador de l'Olot Musa.