Bordils s'engalanarà aquests propers dies per celebrar un any més la seva Festa Major. Com sol passar aquests darrers estius, per donar el tret de sortida a la festa, Bordils, i més concretament el Blanc-i-Verd es van vestir de gala per rebre a un dels grans de l'Asobal en la semifinal de la Supercopa Catalunya. Igual que el curs passat, el rival d'ahir va ser el Fraikin Granollers, tercer classificat de l'Asobal la temporada passada i que enguany tornarà a competir a Europa.

Com era d'esperar, la lògica es va acabar imposant a Bordils. La diferència de categoria, rodatge i pressupost es van fer evidents sobretot a partir de la segona part quan el Bordils no va poder seguir el ritme d'un Fraikin Granollers dissenyat per tornar a estar a la part alta de l'Asobal i fer un bon paper a Europa. En el primer partit de pretemporada, els de Pau Campos que encara no fa ni quinze dies que van tornar a la feina van trobar a faltar, i molt, Marc Canyigueral que aquest estiu ha fet el salt a l'Asobal de la mà del Villa de Aranda.

En canvi, la notícia més positiva va ser el retorn a les pistes del capità Marc Prat, després de la greu lesió que va patir en el tram final de la temporada passada. El partit va servir per treure poques conclusions. Ben poques. En tot cas, qui segur que recordarà durant molt temps aquest matx serà Enric Pedraza, Jairo Montes, Sergi Mach i Artemi Figueras. I és que tots ells van debutar ahir amb el primer equip del Bordils.

Només començar, es va veure que el Bordils es trobava lluny de la seva millor versió. Dit en altres paraules, no hi tindria res a fer. Al minut 10, l'electrònic ja oferia un 4-9 poc optimista. Però el resultat ahir era el de menys per un Bordils que sap que l'hora de la veritat arribarà el primer cap de setmana de setembre quan el Bordils es desplaçarà a la pista del Nava per encetar la seva tercera temporada a la Divisió d'Honor Plata. Ben aviat, el partit va esdevenir una festa. El Granollers va fer allò que havia de fer, i al minut 14, ja doblava el marcador, 6-12. En atac, el Bordils es va mostrar amb molts problemes, i la fluïdesa habitual en els partits de casa el curs passat va mancar per la seva absència.

Al descans, el Granollers ja havia deixat la feina enllestida (11-20). I a partir d'aquí, poca cosa més. Com aquell qui no vol la cosa, els minuts van anar avançant i el marcador es va anar ampliant, primer amb el 14-29, més tard, 22-38, per acabar amb el definitiu i anecdòtic 25-42 final.

Amb aquesta victòria, el Granollers passa a la final de la Supercopa Catalunya on s'haurà de veure les cares contra el guanyador de l'altra semifinal entre La Roca i el FC Barcelona (21 agost, 20 h).

Per la seva part, el Bordils continuarà ara amb la seva posada a punt. El següent partit de pretemporada dels de Pau Campos serà el 28 d'agost contra La Roca, després que el partit contra l'equip de Dubai programat per dos dies abans (26 d'agost) s'hagi suspès.