Josep Lluis Blanco (Club La Sansi) va guanyar ahir el Mundial màster de 3.000 metres obstacles de la categoria M40 (de 40 a 44 anys) que es va celebrar a la ciutat francesa de Lió. Els 37 inscrits a la categoria M40, es van separar en 2 sèries. Blanco va participar a la segona. Precisament aquesta va ser la més ràpida.

La segona posició va ser per a l'irlandès Dogerty (9.23'), mentre el podi el va tancar el cordovès Manuel Núñez (9.33). Raul Fernández va entrar quart. Blanco va fer la millor marca de totes les categories durant la matinal.

L'atleta de Lloret de Mar, assegurava després de la prova que "tot i el fort vent he decidit marxar a la sortida i la veritat és que m'ha sortit molt bé" per afegir que "he fet uns bons entrenaments tot l'any i avui (ahir) ha quedat rubricat en aquest campionat".

D'aquesta manera, Josep Lluís Blanco va aconseguir la seva tercera victòria en el campionat del món després de guanyar el cros per partida doble (en la categoria individual, així com també per equips) i la prova dels 5.000 metres ara fa uns dies. La d'ahir és doncs, la seva quarta medalla en el Mundial de Lió.