Fa quatre dies, com aquell qui diu, que el Bordils 2015/16 s'ha posat en marxa i avui disputa el seu primer partit de l'estiu. No és una cita qualsevol. És un test de moltíssima altura. Un any més, els de Pau Campos s'han colat a la Supercopa de Catalunya, la qual cosa els permet enfrontar-se a un equip que milita a la màxima categoria. Si el Barça ha visitat el Blanc-i-Verd en les dues últimes participacions, aquest cop li toca al Fraikin Granollers ser-ne el convidat.

Els vallesans, tercers en l'última edició de l'Asobal, es convertiran a partir de les 20:00 hores en el rival d'un Bordils encara a mig gas. Els gironins, en plena pretemporda, encara no han jugat ni un sol partit amistós i tot just avui començaran a calibrar les seves forces. Guanyar és una utopia. Si més no, així ho veu Campos: "No ens passa pel cap. La diferència entre tots dos equips és enorme. No només per categoria, sinó que ells vénen de ser tercers i competeixen a Europa. És un altre nivell". El bisbalenc no amaga que "serà molt complicat a nivell esportiu", però confia donar la cara com l'any passat contra el Barça. "Al minut 15 anàvem per davant en el marcador, tot i que després ens vam passar per sobre... El repte és veure fins a on aguantem".

Masmiquel i Palahí per lesió, i Oriol Márquez per motius laborals, seran baixa en una cita en què el tècnic donarà miuts a tots els seus jugadors. "Tothom mereix gaudir d'aquesta festa", es justifica.