L'entrenador del Chelsea, el portuguès José Mourinho, ha decidit apartar dels partits i dels entrenaments del primer equip del conjunt londinenc a la metgessa Eva Carneiro, molt criticada després de l'empat 2-2 amb el Swansea de dissabte passat, segons informen avui els mitjans britànics.

Mourinho va titllar de "impulsiva i ingènua" a la gibraltarenya, que va arribar al Chelsea de mà de l'exentrenador André Villas-Boas el 2009, després de que aquesta saltés al terreny de joc a assistir a Eden Hazard en el temps de descompte en el xoc davant el conjunt gal·lès. El Chelsea empatava a dos gols i la pèrdua de temps va fer perdre els nervis a Mourinho.

Segons informa aquest dimecres el diari "Daily Telegraph", el paper de Carneiro al club del sud de Londres, al que seguirà sent la metgessa del primer equip, patirà canvis en els pròxims dies.

La gibraltarenya no anirà als partits oficials ni a les sessions d'entrenament dels 'blues' i treballarà amb els integrants de la primera plantilla a la ciutat esportiva del club, a Cobham, al sud-oest de la capital britànica.

Dissabte, en el temps de descompte del primer partit de la temporada, amb empat al marcador i amb el Chelsea amb deu homes sobre el camp després de l'expulsió de Thibaut Courtois, Carneiro va entrar al terreny de joc per atendre un Hazard que es dolia d'un cop.

Mourinho va mostrar el seu descontentament amb la mèdica a la banda de Stamford Bridge i la va criticar en la roda de premsa posterior: "Estic descontent amb el meu cos mèdic. Tots al club han de saber entendre el joc, ja siguis l'encarregat de material, el metge o el delegat de camp ", va dir.

"Si entres a la gespa a tractar a un jugador has d'estar segur que té una lesió important. Estava convençut que Eden no tenia res, era simplement un cop i cansament", ha afegit.

"El meu equip mèdic em va deixar amb vuit jugadors de camp en un contraatac després d'una falta", ha subratllat 'Mou'.

Carneiro, per la seva banda, va agrair dilluns passat a les xarxes socials "al públic en general la seva gran suport".

"Vull donar-li les gràcies al públic en general per la seva gran suport. Ho agraeixo molt", va dir la gibraltarenya en el seu compte a Facebook.