Feia dies que li anaven al darrere i, finalment, ahir va ser el dia per poder concretar la seva incorporació. L'Olot ja té el davanter que volia: Diego Sánchez «Dieguito», que arriba procedent del Lleida. El nou futbolista garrotxí té 25 anys, és molt corpulent (1,86 d'alçada) i accepta el repte de ser el punta de referència de l'equip de Rodri després que aquest estiu ha perdut dos dels seus referents al davant com eren Carlos i Coro. Diego Sánchez és múrcià i abans d'arribar a l'Olot havia defensat els colors del Jumilla, el Fuenlabrada i el Ponferradina (a Segona A) abans de marcar 7 gols aquesta última temporada a la Terra Ferma.

Conegut futbolísticament com a «Dieguito», l'Olot s'ha assegurat la contractació d'un atacant que destaca pel seu bon joc aeri, la força i la potència en la rematada, tot i que també és capaç d'anar a l'espai i córrer a l'esquena de les defenses. La temporada passada va tenir poca continuïtat al Lleida malgrat jugar 37 partits (16 com a titular) i anotar 7 gols. Un jugador que busca reivindicar-se i demostrar la seva qualitat a la Garrotxa, on sempre ha estat la primera opció atacant per a la secretaria tècnica i es pot complementar a la perfecció amb altres perfils com Uri Santos o Marcel Serramitja.

Dieguito podria tenir els seus primers minuts, en cas que Rodri ho estimi oportú, aquest diumenge a l'estadi en l'amistós contra el Nàstic (19.30). L'Olot és probable que encara faci algun reforç més, sobretot en la davantera, abans de l'inici de Lliga, programat pel diumenge 23 d'agost, també a casa, contra l'Alcoià. Aquest duel, a falta de confirmació oficial, es jugarà a 2/4 de 7 de la tarda.