Si era Jordi Alba el que es lesionava dimecres passat durant la disputa del Trofeu Joan Gamper contra el Roma, aquest cap de setmana la plantilla del Barça ha patit una nova baixa per a la Supercopa d'Europa que demà jugarà l'equip blaugrana contra el Sevilla a Tiblisi (Geòrgia). I no només per a aquest matx, sinó per a uns quants dies més, ja que l'atacant Neymar da Silva es perdrà la Supercopa espanyola, en què l'Athletic Club en serà el rival a doble partit. El brasiler ha quedat fora de la llista de convocats després que se li hagi diagnosticat que pateix una parotiditis, una malaltia més coneguda com a galteres, tot i haver-se'n vacunat amb antel·lació.

Després que l'equip s'entrenés ahir a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el tècnic Luis Enrique Martínez va fer pública la llista de convocats, que inclou a tots els futbolistes disponibles. L'expedició posarà rumb cap a Geòrgia a primera hora d'aquest matí. Hi estan inclosos els ?lesionats Jordi Alba i Douglas Pereira, com també Arda Turan i Aleix Vidal, jugadors que tampoc podran disputar la final per culpa de la sanció de la FIFA al club català.

D'aquesta manera, la convocatòria la conformen: Ter Stegen, Bravo, Masip, Douglas, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Bartra, Sandro, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Halilovic, Aleix Vidal i Arda Turan.

L'equip blaugrana es posarà en marxa aquest matí cap a Tiblisi. Un cop allà, els homes de Luis Enrique s'entrenaran a l'estadi Boris Paichadze, l'escenari que acollirà la final. El partit, que tindrà al Sevilla com a adversari (el vigent campió de la Lliga Europa), es jugarà demà a partir de tres quarts de 9 del vespre (hora catalana).