A la tercera va anar la vençuda i després de dues derrotes consecutivescontra els garrotxins, el Figueres va aconseguir superar per fi l'Olot en el tercer duel entre els dos equips aquesta pretemporada. Dijous passat els de Rodri havien vençut el Figueres a Banyoles en el Torneig de l'Estany i una setmana abans, s'havien imposat a Vilatenim (0-1) en la presentació dels altempordanesos. Ahir, l'esforç va tenir recompensa i gràcies al gol de Pedro Del Campo, els d'Edu Vílchez van aconseguir el bitllet per a la tercera ronda de la Copa Catalunya. Ara els figuerencs esperen el rival per a la propera eliminatòria, que sortirà del vencedor del matx d'avui entre el Cerdanyola del Vallès i el Palamós.

El ritme frenètic que semblava que havia de tenir el partit després de la primera acció no va tenir continuïtat. Un malentès entre el porter Conesa i Rojas en gairebé la primera jugada del matx va estar a punt d'aprofitar-lo Revert per avançar els locals. La seva rematada però va sortir desviada per ben poc. Ni Figueres ni Olot aconseguirien arribar a les àrees rivals amb perill durant la resta de la primera part.

La represa, amb l'habitual carrusel de canvis, va ser un xic més moguda. Un xut de l'escalenc Kike Sánchez va sortir llepant el pal només començar la segona part. Per part local, el jove Roger Brugué era un dels homes més actius i ho provava per la banda dreta combinant bé amb Quimo. Seria precisament el lateral altempordanès qui crearia la jugada de l'únic gol del partit. Del Campo, amb una rematada ajustada al pal, aprofitaria l'assistència de Quimo per fer l'1-0 i classificar el Figueres. L'Olot, aquest cop, no trobaria resposta. Tampoc en les botes de l'enratxat Marcel Serramitja que, tot i això, va fregar l'empat en una jugada individual que no va saber resoldre davant Conesa.

La tercera eliminatòria de la Copa Catalunya es disputarà el proper cap de setmana. Abans, però, el Figueres visitarà djous l'Esplais (20.30). De la seva banda, l'Olot rep avui el Girona en el partit més destacat de la pretemporada (19.30). L'entrenador Rodri va reservar força jugadors i va apostar per joves del planter precisament pensant en el partit d'aquest vespre al Municipal garrotxí contra el Girona, de Segona A.