La sessió de sessió d'entrenaments classificatoris del Gran Premi Red Bull d'Indianapolis de Moto3 ha finalitzat amb Danny Kent (Leopard Racing) al capdavant de la classificació amb un registre de 1'40.703. Al pilot britànic li seguien en la classificació Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo) i un sorprenent Zulfahmi Khairuddin (Drive M7 SIC).

Enea Bastianini (Gresini Racing Team Moto3), Fabio Quartararo (Estrella Galicia 0,0) i Brad Binder (Red Bull KTM Ajo) sumaven les sis primeres posicions, tancant la llista dels deu primers Efrén Vázquez (Leopard Racing), Niccolò Antonelli ( Ongetta-Rivacold), Jorge Navarro (Estrella Galicia 0,0) i Jorge Martín (Mapfre Mahindra Aspar).

Després d'haver dominat la FP3 Danny Kent amb un millor registre de 1'40.870, la sessió classificatòria començava amb els pilots més ràpids rodant encara en 1'41, i amb Philipp Oettl (Schedl GP Racing) sent el primer pilot a patir una caiguda .

A 18 minuts del final Kent tornava a dalt de la taula de temps amb un registre de 1'40.703, ja el registre més ràpid de Moto3 en la història del circuit. Finalment es produïen diferents canvis de posicions entre els més ràpids, però cap pilot aconseguia inquietar Kent.

La cursa del Gran Premi Red Bull d'Indianapolis de Moto3 començarà diumenge a les 11:00 hora local (17:00 a Espanya).