L'Olot és el nou campió del Torneig de l'Estany i succeix el Girona B en el palmarès d'aquest clàssic de cada estiu que ahir va arribar a la seva 46a edició, amb un nou format de triangular. El conjunt de Segona B va fer valer la seva superior categoria i es va imposar a Figueres i Banyoles. El gol de Kike Sánchez per a l'Olot al darrer sospir del duel contra el Figueres (0-1) va acabar sent decisiu per fer campió el conjunt de Rodri que, amb més dificultats de les previstes, va assegurar-se el títol vencent el Banyoles a l'últim partit (0-3). Gato no va obrir la llauna fins al 39 i llavors Serramitja va sentenciar. El cellerenc està en estat de gràcia aquesta estiu. En el segon partit, la Unió havia superat el Banyoles (0-2).

El conjunt local enceta una nova etapa a Segona Catalana amb el president Pau Teixidor al capdavant i Albert Parés a la banqueta. Els banyolins van presentar-se davant la seva afició però no van poder brindar-li cap triomf davant dos rivals superiors.

Ismael Traoré, a prova

D'altra banda, Rodri va poder veure en acció les evolucions d'Ismael Traoré, un jove davanter ivorià de 21 anys, amb passat als planters de l'Espanyol i Mallorca i a la Pobla de Mafumet.