Un dels grans objectius de la ?secretaria tècnica d'ara fins a l'inici de la competició oficial és la ?contractació d'un migcampista, però sobretot d'un davanter que ?cobreixi les places que van deixar vacants Carlos Martínez i David ?Corominas i Trujillo. Un dels ?candidats a ocupar la davantera de l'Olot és Marc Nierga. El davanter olotí ha fitxat aquesta temporada per l'Alcorcón, que no veu amb mals ulls cedir el jove jugador a un equip de la Segona Divisió B.

Nierga es va formar a les categories inferiors de l'Escola de Futbol de la Garrotxa, pas previ a fitxar per l'Espanyol. Un cop finalitzada la seva etapa al futbol base del conjunt blanc i blau, el jugador va fitxar pel Saragossa B, i posteriorment també va passar pels filials de l'Osasuna i del Deportivo. Un cop va abandonar el filial de l'equip de la Corunya, Marc Nierga va fitxar pel Guijuelo, de Segona B, on la temporada 2014-2015, la passada, va anotar 15 gols, una gran xifra per a un davanter de la categoria de bronze, que el va portar a fitxar per la temporada que ve per l'Alcorcón, equip de la Liga Adelante. A l'equip madrileny, però, la competència a la davantera és molt gran, amb jugadors com David Rodríguez, Sergi Guardiola, "scar Plano o Máyor i l'Alcorcón no veu malament que el jugador surti cedit per ?buscar minuts i rodatge. De moment, l'Olot ja s'ha posat en contacte amb l'entitat de Santo Domingo per demanar-ne la seva cessió.

Aquí és on entra en escena l'Olot. El seu secretari tècnic, David Comamala, ja va assegurar que buscarien un perfil diferent al de Carlos Martínez i Coro, i que s'ajustés a la manera de jugar de l'equip. Marc Nierga és un jugador alt, corpulent, hàbil dins l'àrea i murri davant les indecisions defensives del rival. Als seus 23 anys, ja té la suficient experiència com per ser una peça clau en un club de Segona Divisió B i encaixaria en el perfil de jugador que busca el club. Nierga ha estat treballant des de principi de pretemporada amb l'equip per guanyar-se la confiança de l'entrenador, Juan Ramón López Muñiz. Amb l'equip madrileny ha disputat minuts aquesta temporada en partits amistosos contra el Sevilla, Linares o el Far Rabat i va disputar pocs minuts en el partit que l'Alcorcón va disputar ahir a la tarda a Calatayud, davant el Saragossa.

Marc Nierga seria un jugador que encaixaria bé a l'esquema de l'Olot i, de fet, el conjunt olotí ja ha demanat per ell, com també ho han fet altres clubs com el ?Cartagena. Així doncs, el futur d'Elincreible (sobrenom que li van posar Guijuelo) podria ser a casa.