El conjunt de la Jonquera va superar amb comoditat el conjunt local del Borrassà, que jugarà la temporada que ve a la Tercera Catalana. Àxel Vizuete, nou entrenador del conjunt fronterer, va poder fer les primeres proves amb el seu equip, que enguany comptarà amb onze cares noves i nou jugadors que segueixen respecte a la temporada passada com Mabil, Edile, Bassols o Pol Compte.

Ben d'hora, al minut 3, els visitants es van avançar al marcador amb un gol de Pol Compte, situant el 0 a 1 al marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona meitat, Pol Compte, autor d'un doblet amb gols al minut 47 i 65, deixava sentenciat el primer partit de la pretemporada per la Jonquera a Borrassà. La diferència de categoria entre ambdós equips es va fer notòria a mesura que van anar avançant els minuts. El partit el va tancar l'exjugador del Girona i del Manlleu Fran Pérez, amb un gol al minut 90 de partit. El proper partit dels altempordanesos serà dissabte que ve, 8 d'agost, al camp de l'Esplais, a Castelló d'Empúries.