Després de quedar establert en una meritòria cinquena posició a la lliga de Segona Catalana, deixant enrere les dues anteriors temporades on l’equip va arribar a encadenar fins a dos descensos, el sènior masculí del Club Bàsquet l’Escala va tornar a trepitjar les pistes el dimecres passat per tenir la primera presa de contacte amb el nou tècnic Albert Clopés, exentrenador del Roses-Adepaf. Oficialment, els entrenaments no començaran fins a finals d’agost, perquè així, durant les primeres setmanes de setembre, l’equip podrà disputar partits amistosos per preparar en garanties la Segona Catalana que s’iniciarà la tercera setmana de setembre.

Després del descens de l’Adepaf a Tercera Catalana i de la renúncia del Grifeu de Llançà a ascendir a Segona, els escalencs seran l’equip de la comarca que milita més amunt. “L’Escala sempre ha estat dels equips punters de la comarca a Primera i Segona Catalana, l’any passat es va fer molt bona temporada”, explica Clopés, exjugador de l’entitat i que ara agafarà el comandament des de la banqueta. El substitut d’Arnau Costey afegeix que “de l’equip esperem el compromís que ja m’han fet arribar, i dia a dia anar millorant. Hem de tenir molt de respecte a la categoria”. Els escalencs estan pendents de perfilar la plantilla i “més que reforçar, amb en Juan Pérez, la Sílvia Garangou i jo volem que a través del dia a dia aconseguir els objectius que ens marquem”, conclou Clopés.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.