El Bordils torna avui (20 h) a la feina per preparar la seva tercera temporada consecutiva a Divisió d'Honor Plata. L'equip de Pau Campos perd per aquest curs Marc Canyigueral -ha fet el salt a l'Asobal de la mà del Villa d´Aranda- i Marc Combis, que només podrà disputar els quatre primers partits de Lliga, ja que segurament marxarà sis mesos a l'Àfrica en un projecte de voluntariat. Aquestes dues baixes, i el fet de ser el club amb menys pressupost de la categoria -no ha fitxat ningú-, farà que una temporada més l'objectiu sigui el de la permanència. En aquest sentit, els blanc-i-verds, saben que per aconseguir la salvació hauran de suar de valent. Ho reconeixia ahir mateix Pau Campos en afirmar que "aquesta pot ser la temporada més dura, ja que la resta d'equips s'han reforçat molt bé".

Qui també farà la pretemporada amb el primer equip seran els júniors Arnau Palahí, Robert Hospital, Ferran Pou, Temi Figueras, Sergi Mach i Jairo Montes. En canvi, qui no serà avui per motius personals en el primer entrenament de pretemporada serà Esteve Ferrer i David Masmiquel.

El primer partit d'aquesta pretemporada serà la semifinal de la Supercopa Catalunya el dissabte 15 d'agost a les 20.00 h contra el Fraikin Granollers al Blanc-i-Verd. El 26 d'agost, el Bordils jugarà contra un equip de Dubai, dos dies més tard, el 28, a la pista de La Roca, i el dimarts 1 de setembre contra el Granollers B. Encetarà el seu tercer curs a Divisió d'Honor Plata, el primer cap de setmana de setembre a la pista del Balonmano Nava. A diferència dels últims estius, el Bordils no farà la tradicional estada de pretemporada a Calonge.