El Palamós va aconseguir, gràcies a la bona actuació de Bayona a la tanda de penals la classificació per a la següent ronda de la Copa Catalunya. El partit davant el Masnou va ser molt igualat, com demostrava l'empat sense gols al final del temps reglamentari, i es va haver de decidir quin dels dos equips passava de ronda des dels onze metres.

El partit va ser un dels típics de principi de temporada, sense que els jugadors hagin adquirit el fons físic necessari ni els equips les rutines i dinàmiques de joc, el que feia que es veiés un partit bastant deslluït, només il·luminat per jugades puntuals que haurien pogut decantar l'eliminatòria cap a una o altra banda, com per exemple un pal de Marc Medina a deu minuts del final.

A mida que anaven caient els minuts semblava clar que el desenllaç seria a la tanda de penals i així ho va confirmar el marcador quan l'àrbitre va xiular el final del temps reglamentari.

Els palamosins no van errar cap dels seus xuts, aconseguits per Roger, Marc Medina, Barrera i Gerard Herrera, mentre que el Masnou va veure com Bayona aconseguia aturar-los el segon i el quart xut, per classificar, d'aquesta manera el Palamós. Avui coneixeran el proper rival, que sortirà del Cerdanyola-Badalona.