La Federació Espanyola ja ha definit els calendaris de l'hoquei patins estatal per a la temporada 2015-2016. Si ahir vam conèixer els que tindran el SHUM Balder Tecnica i l'Hoquei Lloret, avui coneixem els del Citylift Girona, tant l'equip masculí com el femení, i l'Hoquei Palafrugell masculí.

Pel que fa a les noies del Citylift Girona, que un any més competiran a l'OK Lliga femenina, debutaran en una pista complicada com és la del CP Manlleu, que sempre és un dels favorits per lluitar pel títol de lliga. De fet, l'inici de lliga pel conjunt gironí es preveu realment complicat, ja que es veuran les cares, deixan a part el Manlleu, amb el Mataró a la segona jornada i després, consecutivament amb Palau de Plegamans i Vilanova.El Citylift Girona acabarà la temporada a casa davant l'Aqua Igualada.

L'equip masculí del Girona jugarà aquest any a la Primera Divisió. L'equip, que serà dirigit per ?l'exjugador del Barça Ramon Benito, debutarà a la lliga a Madrid, a la pista de l'Alcobendas i el primer partit a casa el disputaran a la segona jornada davant el fa poc descendit Tordera. L'equip gironí ja ha donat per tancada la plantilla amb què competiran a Primera, i ho va fer amb les incorporacions de Manel Garcia, jugador amb molta experiència a l'OK Lliga en equips com l'Alcoi, el Vilanova, el Blanes o el Tordera i també amb Josep Hernández, jugador de 20 anys que arriba del Tordera. Els jugadors que han renovat amb el Citylift Girona han estat Raúl Pelícano, Sergi Canet, Borja Ramon, Marc Gómez, Gerard Illa i Mateo Cuervo. Pel que fa al calendari, l'equip gironí tancarà la lliga precisament a la pista del Palafrugell, en el que serà el segon derbi de la temporada. Pel que fa l'equip baixempordanès, també debutarà aquest any a Primera Nacional després que el Comité Nacional atorgués la plaça que quedava a la categoria al conjunt gironí. La temporada passada van quedar a la segona posició, a quatre punts del campió, i enguany voldran fer un molt bon paper a la categoria de plata de l'hoquei estatal. Debutaran a mitjans d'octubre a casa, davant el Santa Maria del Pilar i tancaran la lliga també a casa davant el Citylift Girona. El partit d'anada del derbi gironí serà a Girona a finals de gener.