Eva Bou és la gironina que ha jugat més partits amb l'Uni a Lliga Femenina-1 (més de vuitanta) i la tercera del rànquing total només per darrere d'Anna Carbó i Noemí Jordana, que encara continuen a la plantilla. L'escorta de Quart va debutar amb primer equip de l'Uni a LF-2 el 2007, encara amb Carles Coromina d'entrenador, i des de llavors ha anat jugant més o menys partit cada temporada i el curs passat, amb Ramon Jordana i Roberto Íñiguez, va ser campiona de lliga tot i que compaginava el bàsquet amb la seva feina.

Aquesta temporada, l'Spar Citiy Lift Girona compaginarà Lliga i Eurolliga, cosa que encara hauria complicat més que Bou po?gués jugar i treballar al mateix temps i, per això, Bou deixarà l'Uni per passar a jugar amb el GEiEG de Copa Catalunya. Amb la marxa de Bou, de Jael Freixanet i d'Èlia Ros, el nucli català a l'Uni quedarà reduït només a Jordana i Carbó, a més de l'aportació de joves com Anna Jodar i Pilar Comella que també estaran en la dinàmica d'entrenaments del dia a dia.

En e l GEiEG, que entrena el veterà Carles Surís, Eva Bou segurament coincidirà amb la jove jugadora de Roses Anna Jodar que, tot i que estarà en dinàmica del primer equip de l'Spar Citylift a Lliga Femenina 1, tindrà fitxa de Copa Catalunya per jugar-hi partits. L'acord de col·laboració entre el club de Fontajau i l'entitat grupista signat aquest estiu, que passar per la integració dels seus principals equips de base, permet que el sènior del GEiEG a Copa Catalunya tingui jugadores vinculades de l'Uni. Així, Jodar podrà jugar a Lliga Femenina i a Eurolliga amb fitxa del GEiEG, però no Eva Bou, perquè és més gran de 23 anys.