Activitats d'estiu

Casals amb activitats de tot tipus aquest estiu a Roses

Durant aquest juliol i agost, l'Ajuntament de Roses organitza el casal esportiu, el casal infantil i el casal tardestiu per a nens i nenes d'entre 3 i 14 anys

30.07.2015 | 10:20
Casals amb activitats de tot tipus aquest estiu a Roses

L´Ajuntament de Roses organitza, aquest estiu, diferents tipus de casals municipals amb activitats variades. Per una part, els matins de juliol i agost té lloc, en el pavelló poliesportiu municipal, el casal esportiu. Aquest casal va destinat a joves d´entre 7 i 14 anys, que juguen a vòlei, handbol, futbol, bàsquet, tennis, natació, bàdminton, hoquei i piscina recreativa, entre altres.

De 9 del matí a 1 del migdia, l´escola Vicens Vives acull el casal infantil, per a infants de 3 a 12 anys. En aquest casal, es duen a terme jocs populars i tradicionals, tallers, manualitats, danses, cançons, activitats a la platja i a la piscina. El tercer tipus de casal és el tardestiu (de 3 a 14 anys), on realitzen activitats lúdiques, artístiques, recreatives, esportives i tallers. Tanmateix, hi ha la possibilitat de combinar els casals al matí i a la tarda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema