Després de conèixer la Primera Catalana amb un cinquè lloc, l’Escala té al cap fites elevades, tot i que l’ascens a Tercera Divisió passa per equips com el Manresa, el Martinenc o el Girona B. Conservar l’estructura ha estat un dels primers passos perquè els escalencs passin a ser un equip a tenir en compte. A la banqueta, Pitu Batlle es mantindrà al capdavant i al terreny de joc ha conservat la columna amb homes com el porter Bustins, els defenses Ricard Ferrer i Mir, els migcampistes Salam, Gasull o Molinas i el davanter Pep Muniesa.

Amb la rereguarda fixada -els laterals Pau Ribas, Lluís Ferrer i Adrià Serra completen la sòlida defensa-, els escalencs s’han reforçat de migcamp cap endavant. El nom més destacat és el del corpulent Teixi, que ve de marcar 17 gols amb la Jonquera. L’ex del Figueres serà una de les cares noves en punta juntament amb el de Pepe Soler, que torna al club després de foguejar-se a l’Olot juvenil. El bellcairenc va anotar 8 gols amb els escalencs quan era juvenil, ara fa dos anys, a Segona.

Pep Roca -autor d’11 gols en el Vilamalla tot i ser migcampista-, el consistent Robert Negre i el jove Èric Ridao completen el llistat d’altes de l’Escala, que ha perdut Botxi, Sile, Nani, Carles Giménez i els lesionats Casagran i Alabert.

ALTES:

Pepe Soler (Olot juvenil), Èric Ridao (Gironès-Sàbat juvenil), Marc Teixidor i Robert Negre (la Jonquera)

i Pep Roca (Vilamalla).

BAIXES:

Botxi (Peralada), Sile Cámara (Porqueres), Xavi Casagran, Nani Pérez, Jordi Alabert i Carles Giménez.

RENOVATS:

Pep Muniesa, Bustins, Èric Díaz, Ricard Ferrer, Salam, Josep Molinas, Marc Feixas, Jam Baldeh, Sergi Ramírez, Lluís Ferrer, Èric Quesada, Nil Pàmies, Adrià Serra, Marc Gasull, Pau Ribas i Jordi Mir.

PRETEMPORADA:

L’Escala-Olot (0-5), L’E-Barça B (0-2), Llagostera B-L’E (1 agost), Bescanó-L’E (9), Roses-L’E (15)

L’E-Llagostera (16), Cassà-L’E (22), Viladamat-L’E (30), L’E-Peralada (2 setembre).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.