El Girona ha presentat, aquest divendres al matí a l'Hotel Golf Peralada, l'acord per ampliar la vinculació de l'entrenador Pablo Machín amb el club blanc-i-vermell. El sorià, que enceta la seva segona pretemporada amb l'equip, ha renovat per tres anys més al costat del seu cos tècnic amb la missió de seguir consolidant el Girona a Segona Divisió A i, qui sap si com el curs passat, apropar-lo a les places d'ascens a Primera Divisió. L'extècnic del Numància ha comptat a l'acte amb el suport del president del club de Montilivi, Delfí Geli, i del director esportiu, Quique Cárcel.

"La renovació tampoc és que estigués encallada, les dues parts teníem la tranquil·litat que jo tenia un any més de contracte. Estic a gust a Girona i la meva família també", ha explicat Machín a la roda de premsa. Per al de Gómara, firmar per tres anys un contracte a llarg termini no suposarà "un llast" pel club pel què pugui passar en un futur. Respecte al tercer lloc de la temporada passada, que el va deixar a les portes de l'ascens a Primera, Machín considera que "estic convençut que farem un bon projecte, sabent d'on venim. El llistó no està alt, està altíssim, no m'espanta. Pressió? El primer que exigirà sóc jo d'acord amb les possibilitats de cadascun, vull un equip de Segona A que sigui reconegut, humil, amb solera i que pugui fer gaudir a l'afició".

Per la seva part, Geli ha explicat que "tenim clara la línia i l'aposta del club, estem molt contents amb Machín, ha fet una tasca encomiable i ha recuperat la il·lusió de la ciutat i del club per fer coses importants". El nou president dels gironins, que ocupa el lloc de Patxi Otamendi, ha afegit a Peralada que "hem de ser realistes, comencem una temporada nova i l'important és el treball i anar fent camí a poc a poc".

El primer equip gironí estarà d'estada a l'Hotel Golf Peralada fins aquest dissabte, dia en què clourà la preparació amb un amistós contra el Peralada (19.30 hores), conjunt de Tercera Divisió. El preu de les entrades pels no socis dels peraladencs serà de 5 euros.