Després de la marxa de fa uns dies del porter Kiko Casilla al Reial Madrid a canvi d'uns 6 milions d'euros, sembla que l'Espanyol ja li ha trobat recanvi. Es tracta de Francesco Bardi, internacional sub-21 amb Itàlia que juga amb l'Inter de Milà. Bardi arribarà cedit al conjunt blanc i blau que tindrà una opció de comprar sobre el jugador, un cop finalitzada la cessió d'una temporada.

Als seus 23 anys, el porter italià és propietat de l'Inter però ha jugat cedit les últimes temporades al Novara, al Livorno i al Chievo de Verona. Ara sembla que serà un dels dos porters de l'Espanyol i haurà de competir amb el català Pau López per ser el porter titular.

Precisament el jugador català ja va declarar fa uns dies, després de la marxa de Casilla al Madrid, que es veu plenament capacitat de ser el primer porter de la plantilla i agafar responsabilitats. No obstant el club vol que hi hagi competència i Bardi la proporcionarà a Pau López, i a l'inrevés. Està previst que la incorporació es tanqui en les properes hores i que Francesco Bardi ja s'incorpori amb tot el grup per seguir preparant la temporada, que començarà al cap de setmana del 22 i 23 d'agost.