Aquest dissabte dia 25, a partir de les 9 de la nit, el Club Nàutic MMA Empuriabrava organitza un campionat de muay thai (boxa tailandesa) a les seves instal·lacions. Per una part, hi haurà un campionat amateur de muay thai amb la presència de competidors d’Itàlia, Espanya, Argentina, Camerun, Ucraïna, Romania, Anglaterra, Rússia, el Senegal i França. D’altra banda, hi haurà un campionat infantil -amb el campió mundial Pol Lloret, que s’enfrontarà a Marroc- i un campionat profighters, amb representants dels Estats Units i Marroc. El preu de les entrades és de 15 € (dret), de 25 € (assegut) i de 50 € (VIP). Si es compra anticipada, hi ha un descompte de 5 €.

Set gimnasos del país col·laboren en aquest campionat, on prendran part campions del Món i que té el suport de l’Ajuntament de Castelló, en què l’alcaldessa, Assumpció Brossa, hi assistirà. Aquest esdeveniment aixecarà molta expectació a Empuriabrava i la productora audiovisual Pandemia Films s’encarregarà de la gravació.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.