Amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, la Costa Brava Radical Trail (www.costabravaradicaltrail.com) neix unint l´experiència i la il·lusió d´exparticipants en l´organització de l´antiga Costa Brava Xtrem Running.

I ens marquem com a principal objectiu desenvolupar una gran cursa de muntanya en un entorn privilegiat com és la Costa Brava i, en concret, el recuperat Camí de Ronda.

En les dates del 12 i el 13 setembre, la Costa Brava Radical Trail recorrerà el nostre litoral, amb l´ambició de ser un referent en el calendari per aquells esportistes que fusionen esport, natura, turisme i salut i que busquen, a més, descobrir paratges espectaculars com els que ofereix aquesta zona de Girona.

D´aquesta manera, hem volgut articular l´esdeveniment perquè qualsevol corredor pugui trobar la seva modalitat d´acord amb el diversos nivells d´exigència o de voluntat d'esforç amb què s´hi presentin.

Hem organitzat la carrera en tres distàncies diferents, amb sortides als pobles de Cadaqués (Radical 160 km), Tamariu (Endurance 80 km) i Tossa de Mar (Rush 25 km), i un mateix punt d´arribada, la localitat de Blanes, primer poble de la Costa Brava en sentit nord.

Paral·lelament, oferim sis modalitats diferents segons les distàncies:

„ Individual, twins (per parelles) o en equips de 6 amb 4 corredors en actiu durant la carrera, en la distància Radical (160 km)

„ Individual o twins (per parelles) en la distància Endurance (80 km)

„ Individual en la distància Rush (25 km)

Tenim la sort de comptar amb la indispensable col·laboració dels 20 municipis i els seus respectius ajuntaments. A banda dels punts d´inici i arribada esmentats „Cadaqués, Tamariu, Tossa de Mar i Blanes„, considerem igualment importants aquelles localitats on el recorregut té un punt d'avituallament, com són Roses, Sant Martí d´Empúries, l´Estartit, Begur, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar i, imprescindibles per la seva bellesa i per ser de pas obligatori, Empuriabrava, l´Escala, Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí, Pals, Llafranc, Calella de Palafrugell, Sant Antoni de Calonge i Platja d´Aro.

Destaquem, així mateix, el suport d´empreses privades d'àmbit esportiu com:

Mediaset esports RRSS, MotropressIberica (Runners, Oxigen, Sportlife, TrailRun), Hoko, Etixx, Barrabes, Moritz, Inov8, Rudy Project, Mebaline, Calcasport, Travel Triathlon, Fisioactive i la Universitat de Girona, que se sumen al projecte unint les seves marques al servei de la Costa Brava Radical Trail. Totes aquestes empreses coincideixen a ressaltar l´alta qualitat del recorregut i de l´organització de l´esdeveniment, de manera que aquesta qualitat resulta parella a la dels paratges que se travessaran i a la del material i el servei que subministraran les empreses col·laboradores.