L'Espanyol ha fet oficial el traspàs del porter Kiko Casilla al Reial Madrid després que les dues entitats desembussessin en les últimes hores les negociacions pel futbolista tarragoní, segons ha explicat el president espanyolista, Joan Collet.

El club blanc va realitzar fa sis dies una oferta de quatre milions d'euros pel porter internacional, una xifra que el president blanc-i-blau, Joan Collet, va rebutjar frontalment. Ahir a la tarda, les converses van tornar a activar-se amb una quantitat més elevada, que finalment són sis milions d'euros.

El Madrid, abans d'aquesta operació, disposava del 50 per cent dels drets del futbolista, amb una clàusula de 20 milions. El jugador va renovar com blanc-i-blau a l'octubre del 2014 fins a 2018, però l'entitat catalana seguia tenint només la meitat dels seus drets.

Kiko Casilla, de 28 anys, s'ha desplaçat aquest migdia a les oficines de Cornellà-el Prat per concretar la seva sortida amb el màxim dirigent de l'Espanyol. Després, a les 14.00 hores, s'ha acomiadat de l'afició mitjançant una roda de premsa.