Toni Freixa, el candidat menys votat a les eleccions a la presidència del FC Barcelona segons un sondeig de TV3 i Catalunya Ràdio, s'ha mostrat una mica decebut pel resultat però també convençut que ha viscut "una experiència" que li servirà "per al futur".

"Hem après que unes eleccions no es guanyen en dues setmanes. Aquesta experiència ens servirà per al futur", ha manifestat Freixa, a qui el sondeig només li atorga un 4,8% dels vots.

L'exportaveu de la junta directiva del club blaugrana s'ha mostrat, en qualsevol cas, orgullós de la feina que ha fet el seu equip: "Hem fet una campanya constructiva, hem aportat idees per dirigir el club i estem satisfets. Som gent de futbol, som gent d'esport i sabem guanyar i perdre".

Per a Freixa, "l'excessiva bipolarització" que hi ha hagut durant la campanya, "en què els dos candidats més votats (Josep Maria Bartomeu i Joan Laporta) han acaparat tota l'atenció mediàtica", l'ha perjudicat.

"El soci ha començat a coneixe'ns l'última setmana. I crec que el debat de TV3 va ser per a nosaltres un punt d'inflexió", ha apuntat.

A més, considera que el triplet aconseguit pel primer equip de futbol aquesta temporada ha estat determinant perquè Bartomeu seguís en el càrrec.

"El soci ha votat d'una forma conservadora. I sabem que això passa en aquest club, on el senyor Núñez va estar 22 anys com a president quan no hi havia limitació de mandats", ha sentenciat.