L'Olot ja sap quin serà el seu camí la temporada que començarà a finals d'agost. El calendari es va sortejar ahir i l'Olot començarà la lliga a casa, davant l'Alcoià. L'altre fet destacable és que el conjunt olotí també jugarà l'últim partit a casa, aquest cop contra l'Atlètic Llevant. La certesa és que tots els equips han de jugar contra tots però si que hi ha detalls del calendari que poden cridar l'atenció als afeccionats olotins. Una data marcada serà a la segona jornada. El conjunt entrenat per Rodri es desplaçarà fins a Castelló, per enfrontar-se al Vila-real B. A l'equip valencià hi juga Carlos Martínez, un dels ídols més recents de la parròquia olotina que, per primera vegada, jugarà contra el seu ex equip.

L'inici pel conjunt de la Garrotxa serà complicat. En les primeres jornades es trobarà Alcoià, Vila-real B, Lleida, Reus i Barça B, rivals que en principi lluitaran fins al final per una de les places nobles de la classificació. A l'últim partit de l'any 2015 l'Olot rebrà l'Hèrcules al Municipal. Per altra banda, el primer matx del proper any serà la última jornada de la primera volta, quan al 3 de gener els olotins visitaran el camp de l'Atlètic Llevant que, una volta després, serà l'últim rival de la temporada a Olot.

Els garrotxins ja saben el camí, ja coneixen quines seran les dates i els rivals a visitar i a rebre per intentar culminar una bona temporada i complir els objectius inicials.