Els dos jugadors que ha incorporat el Barça per a la temporada 2015-2016, Arda Turan i Aleix Vidal, ja sabien que no podrien disputar partits oficials amb el Barça fins al gener del proper any. El que segurament no esperaven és queno els deixessin ni jugar els amistosos que el Barça té planificats durant la pretemporada.

Segurament Luis Enrique sí que comptava amb ells per aquests partits de la gira americana i el Trofeu Joan Gamper, però la FIFA ha deixat ben clar al club blaugrana que cap dels dos jugadors podran disputar ni un minut en cap d'aquests partits. Als dos jugadors els queden cinc mesos per endavant en què només es podran entrenar i no es podran estrenar, ni que sigui en partit amistós, amb la samarreta blaugrana, encara que ells ja n'éren conscients quan van fitxar. Els jugadors podrien estrenar-se en el derbi a Cornellà el Prat davant l'Espanyol, en Lliga.

La FIFA va deixar clar al Barça que no podran jugar partits que tinguin acta arbitral, com són els casos del partits de pretemporada.

Benedito ja té patrocinador

El candidat a la presidència del Barça Agustí Benedito va presentar ahir als socis el patrocinador principal del club. Es tracta de l'empresa que comercialitza la beguda energètica anomenada «Flight without wings», i que Benedito espera que pugui ingressar al club amb el seu patrocini entre 70 i 80 milions d'euros anuals durant tres anys. La publicitat aniria a la samarreta de competició del Barça i no a la dels entrenaments, per a la qual el candidat espera trobar un altre patrocinador que aporti al club uns 20 milions d'euros. Aquest anunci reafirma la vocació de Benedito de deixar ben lluny del Barça Qatar Airways, ja que assegura que és una empresa vinculada «amb el terrorisme gihadista».