El davanter del Llagostera Juanjo Expósito es va operar del turmell esquerre fa només uns dies amb l'únic desig d'evitar recaigudes durant la temporada que arrencarà ben aviat. Va tenir problemes en diferents fases de la passada campanya i ha decidit posar remei a aquests inconvenients perquè quan es torni a incorporar a la primera plantilla blaugrana no hagi de patir cap més maldecap en la zona afectada i pugui rendir sense cap inconvenient.

El jugador, en declaracions al programa «Llagostera Juga», va assegurar que «no és una lesió greu, només m'han netejat l'afectació que tenia al turmell dels esquinços que he patit».

Juanjo, autor de cinc gols la temporada passada amb la samarreta llagosterenca, va aprofitar per valorar les primeres impressions de la plantilla en aquest inici de pretemporada, amb la vista ja posada en la segona campanya a la Liga Adelante. «La categoria és realment complicada però la temporada passada ja vam ser capaços de demostrar que la unió al vestidor va ajudar molt l'equip». El davanter de Santander va assegurar que «hem de ser ambiciosos» tot i que «no hem de confondre'ns i hem de seguir sent un club humil» en relació amb les possibilitats de promoció vistes les opcions que ja va tenir l'equip la temporada passada. De fet, diu que l'entrenador és el primer a creure en les possiblitats de l'equip però que seria bo no equivocar-se. L'equip està realitzant aquests dies un stage de pretemporada a Garòs, a la Vall d'Aran, per començar a agafar forces, físic i fer grup per a l'inici de la temporada oficial a finals d'agost.

Juanjo va afirmar també que si el permeten les lesions, el seu objectiu personal és «seguir millorant» aportant el seu futbol a l'equip. Es va mostrar convençut en que «podré evolucionar al mateix temps que ho faci l'equip». Juanjo podrà tornar a treballar amb el grup en qüestió de dies.

Quatre jugadors, a prova

El Llagostera s'ha endut dos jugadors que estan a prova amb l'equip a Garòs perquè facin la pretemporada amb la primera plantilla. Es tracta de Dani Ponce (ex de l'Alcorcón) i el xilè Fran Arriagada. Els dos futbolistes estan demostran les seves qualitats els tècnics per mirar de convèncer i tenir un lloc al vestidor. Arriagada va participar al draft organitzat pel Llagostera i s'ha guanyat tenir aquesta oportunitat. El jugador, de només 20 anys, va jugar la última temporada al Mosta FC i al Vittoriosa Stars de Malta.

Per altra banda, el club també espera l'arribada de dos internaconals sub-19 per Indonèsia a la pretemporada. El cos tècnic els vol tenir a prova per veure el seu futbol i per si poden o no incorporar-se a la disciplina blaugrana. Els jugadors encara no han pogut arribar a Catalunya per problemes amb el seu visat.