Arda Turan ja és a Barcelona. El migcampista turc, flamant ?fitxatge blaugrana i segona incorporació de l'estiu després de l'arribada d'Aleix Vidal, es va mostrar eufòric ahir en arribar a la capital ?catalana. Va fer-se la tradicional ?fotografia al costat de l'escut, va oferir les primeres declaracions i ?finalment avui que serà presentat com a nou futbolista del Barça per a les cinc properes temporades.

«És un gran dia per a mi. És molt important per a la meva carrera esportiva i també per al meu país fitxar per un club com el Barcelona», va manifestar el jugador només posar els dos peus a l'aeroport del Prat en un vol procedent d'Istanbul.

L'exmigcampista de l'Atlètic de Madrid, el traspàs del qual ha costat 34 milions d'euros més 7 en variables, va ser el clar protagonista blaugrana del dia quan, a mitja tarda, va aparèixer al davant de les oficines del club per realitzar-se la ja tradicional fotografia al costat de l'escut.

Serà avui quan l'internacional turc, de 28 anys, passarà a signar el seu nou contracte, a partir de dos quarts de 10 del matí. A?continuació, serà presentat davant els mitjans de comunicació. Després de comparèixer en roda de premsa i de donar les seves impressions un cop segellat l'acord, està previst que Arda Turan trepitgi la gespa del Camp Nou (aproximadament cap a dos quarts de 12 del migdia) amb la seva nova samarreta, en un acte que estarà obert al públic.