Més pólvora a l'atac per fer oblidar Sergi Arimany. El Palamós s'està reforçant de valent i ahir va anunciar el nom del novè fitxatge i la peça que tanca el capítol d'incorporacions. Es tracta del davanter de Granollers, de 27 anys, Roger Matamala, que juntament amb Agi Dembelley, Makaay, Coro, Medina i David Torres fa que la nòmina de golejadors faci patxoca.

Matamala prové del Terrassa i anteriorment havia jugat a Segona Divisió B, a les files del Badalona, amb qui va disputar 20 partits a la categoria de bronze. El nou fitxatge pel conjunt de Mármol acumula una llarga experiència en el futbol català, ja que es va formar a la base del Granollers, la Damm i el Barça. Posteriorment va defensar les samarretes del Gavà, Espanyol B, Mirandés, Sant Andreu, Prat, Cornellà, Rubí, Badalona i finalment Terrassa. Ara, aquest futbolista està cridat a ser la referència atacant del Palamós i l'home que ha de fer oblidar a l'últim gran golejador dels palamosins, Sergi Arimany.

Roger Matamala, que serà presentat la setmana vinent, és un nou d'àrea que destaca per la seva corpulència, pel seu bon joc aeri i per baixar molt bé les pilotes d'esquena a porta.